10.000 mensen bezoeken Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag heeft ongeveer tienduizend bezoekers getrokken. Dat is iets minder dan in 2011, toen het evenement zeker elfduizend bezoekers trok.


Museumnacht Den Haag werd voor de vierde keer gehouden. Tijdens het evenement konden van acht uur ’s avonds tot half twee ’s nachts in de culturele hotspots van Den Haag terecht.

Om het de bezoekers makkelijk te maken reed er een speciale Museumnachtbus. Ook was er een Museumnachtboot.

Bezoekers konden onder meer een bezoek brengen aan het Atrium voor een tentoonstelling over honderd jaar Vredespaleis. Ook de Tweede Kamer deed aan het evenement mee.

- advertentie -

Enkele andere mooie locaties die deelnamen waren de Gevangenpoort, Galerij Prins Willem V, het Haags Historisch Museum, de Koninklijke Schouwburg en Escher in het Paleis.

Gerelateerde boeken:

Foto: MuseonDoor gemeentelijke bezuinigingen heeft het Museon in…
Detail van het werk
Zonsondergang bij Montmajour - Vicnent van Gogh, 1888…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: