2 april is Museumkidsdag

Museumkids

Museumkids

Volgende week woensdag organiseren zo´n honderd Nederlandse musea speciaal activiteiten voor kinderen. Dit in het kader van de Museumkidsdag.

De speciale dag voor kinderen vindt plaats op de woensdag voorafgaand aan het jaarlijkse Museumweekend (5 en 6 april). Het is voor het eerst dat er een Museumkidsdag wordt gehouden. Om de eerste kidsdag extra bijzonder te maken, vroeg de Museumvereniging Harmen van Straaten iets voor de kinderen te tekenen en te schrijven.

Op de website www.museumkids.nl is meer informatie te vinden over de Museumkidsdag. Er is ook een kaart te bekijken met daarop de musea die deelnemen aan de dag.

Felix-Nussbaum-Haus in Osnabrück
Felix Nussbaum, Huilende vrouw, 1941Museum de Fundatie in…
Ontwerptekening van de nieuwe trappenpartij van Museum Het Valkhof
Ontwerptekening van de nieuwe trappenpartij van Museum Het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: