200.000 euro beschikbaar voor cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Het Fonds voor Cultuurparticipatie heeft 200.000 euro beschikbaar voor projecten op het gebied van cultuurparticipatie. Tot half september kunnen er aanvragen bij het fonds ingediend worden, variërend van 5000 tot 24.999 euro.


Het fonds maakt onderdeel uit van de Regeling Versterking Actieve Cultuurparticipatie. Binnen het programma Erfgoedparticipatie worden nu onder meer het Zeeuws Museum en Museum Rotterdam ondersteund.

Eerstgenoemde instelling krijgt geld voor het project ‘Handwerk’ waarbij werkplaatsen worden ontwikkeld die de collectie en expertise van musea verbinden met traditionele Zeeuwse ambachten.

Museum Rotterdam krijgt geld voor ‘Echte Rotterdammers – wat maken we nou?’. Een tentoonstelling die vanaf komend najaar te zien is.

- advertentie -

Subsidie aanvragen kan tot 15 september via de website www.cultuurparticipatie.nl

Resten van Richard III zoals die onder de parkeerplaats aangetroffen werden - Afb: Antiquity
Resten van Richard III zoals die onder de…
INAH
Een driehonderd jaar oud Christusbeeld in Mexico heeft tijdens een restauratie onlangs…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: