32 dagen Indiëvaarder – A.H. Kuijpers

32 dagen Indiëvaarder - A.H. Kuijpers

32 dagen Indiëvaarder – A.H. Kuijpers

Het boek 32 dagen Indiëvaarder bestaat uit dagboekkrabbels van Bram Kuipers. Hierin beschrijft hij humorvol zijn verhalen en avonturen als 21-jarige aan boord van het troepenschip SS Volendam.

In 1947 voer hij samen met 2500 andere militairen naar Indië. Wat voor werk Bram daar te wachten stond, was hem tijdens de zeereis onbekend.

Erica Theloosen en Laetitia Kuijpers, dochters van Bram Kuijpers hebben de authentieke teksten, foto’s en fragmenten uit correspondentie met het thuisfront tot een geheel gebundeld in dit boek.

32 dagen Indiëvaarde – A.H. Kuijpers
ISBN: 9789088912917
Uitgever: Boxpress
Hardcover, 124 pagina’s
Prijs: € 22,90

Bestel dit boek bij:

Antwerpen 1914 - Thomas G. MaesHet verhaal van…
Achter de islamitische facade - Nanny de VriesZijn…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele app

Geschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: