Aankomend weekend weer Museumweekend

Museumweekend 2013

Op zaterdag 6 en zondag 7 april organiseren ruim vierhonderd musea in Nederland speciale activiteiten naar aanleiding van het Museumweekend. Thema is dit jaar Doe een museum. Het Museumweekend is een initiatief van Stichting Museumkaart.

De deelnemende musea zijn tijdens het Museumweekend tegen een gereduceerd tarief te bezoeken. In veel gevallen hoeft men slechts één euro entree te betalen. Het evenement is dit jaar toe aan de tweeëndertigste editie. Volgens de organisatie gaat het om het grootste culturele evenement van Nederland.

Op een speciale website kan per plaats bekeken worden welke musea er deelnemen aan het Museumweekend. Vorig jaar trok het evenement ruim een miljoen bezoekers.

- advertentie -

Gerelateerde boeken:

Foto: Van Gogh Museum / Luuk KramerDe renovatie van…
Joods Historisch Museum winnaar Museumprijs 2013Het Joods Historisch Museum…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: