Al 100.000 bezoekers voor Titanic-tentoonstelling

Boeg van de gezonken Titanic

Boeg van de gezonken Titanic

De tentoonstelling in Amsterdam EXPO over de ramp met de Titanic heeft al honderdduizend bezoekers getrokken. Het museum heeft dat donderdag bekendgemaakt.


De honderdduizendste bezoeker bezocht de tentoonstelling vandaag. De blij verraste moeder en dochter Esther en Kim Barhorst uit Alkmaar werden ontvangen door EXPO-directeur Peter Tabernal. Ze ontvingen bloemen, een Titanic-prijzenpakket en de Amsterdam EXPO Jaarkaart.

Artefacten

De tentoonstelling over de Titanic loopt nog drie weken. In chronologische volgorde komen in Titanic: The Artifact Exhibition de bouw van het schip, het leven aan boord, de fatale ramp en de expedities naar de bodem van de oceaan aan bod. In de tentoonstelling zijn een groot aantal bijzondere artefacten te vinden die zijn opgedoken uit het wrak van de Titanic.

Carol Pottasch, restaurator van het Mauritshuis en projectleider van het restauratieproject Pellegrini (Mauritshuis-Ivo Hoekstra)
Gouden Zaal van het Mauritshuis (Ivo Hoekstra/Mauritshuis)Een serie…
Prinsenhof in DelftKoning Willem-Alexander opent volgende maand het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: