Al 100.000 bezoekers voor Teylers Museum

Ovale Zaal in het Teylers Museum – Wybrand Henriks, 1759-1831

Het Teylers Museum in Haarlem heeft dit jaar al 100.000 bezoekers ontvangen. Het museum heeft dat woensdag bekendgemaakt.

De 100.000ste bezoekers, Maria Margraf uit Woerden, werd woensdagochtend feestelijk onthaald door museumdirecteur Marjan Scharloo. Ze ontving onder een bos bloemen en verschillende cadeautjes. Maria Margraf, zelf beeldend kunstenaar en fotograaf, reisde woensdag speciaal voor de grote Rafaël-tentoonstelling van Woerden naar Haarlem met haar echtgenoot.

De tentoonstelling Rafaël is nog tot begin volgend jaar in het museum te zien. Het museum verwacht de laatste twee maanden van dit jaar nog veel bezoekers en hoopt dit jaar af te sluiten met ongeveer 130.000 bezoekers.

- advertentie -

socialistisch-realisme
Andrei Mylnikov, On Peaceful Fields, Olieverf op doek, 1950…
[caption id="attachment_19343" align="alignleft" width="265"]Rijksmuseum in de ochtend - John Lewis Marshal, 2012Het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: