Alle kaarten Museumnacht Amsterdam verkocht

Museumnacht Amsterdam

Museumnacht Amsterdam

Alle kaarten voor de veertiende editie van de Museumnacht in Amsterdam zijn uitverkocht. De organisatie heeft dat vrijdag laten weten.


De zogenaamde N8 wordt aankomende zaterdag gehouden. Er doen dit keer vijftig musea en culturele instellingen mee, waaronder het Rijksmuseum, Ons’ Lieve Heer op Solder en het Tropenmuseum. Deelnemers kunnen zaterdag tussen zeven uur ‘s avonds en twee uur ‘s nachts een musea bezoeken en gratis reizen met het GVB vervoer.

De afgelopen maanden zijn er in totaal 30.000 kaartjes verkocht. De museumnacht moet een “nieuw en jong publiek” kennis laten maken met de Amsterdamse musea. Vorig jaar trok de nacht 27.500 bezoekers.

Het evenement gaat zaterdag van start met de première van de film Nachtlicht, die tegelijk wordt vertoond in het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk.

- advertentie -
[caption id="attachment_38273" align="alignleft" width="265"] Katinka van Rood, vorstelijk beeldhouwsterBij Paleis Het Loo…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: