Antiquarenbeurs in Sint Janskerk in Maastricht

Sint Janskerk – Foto: CC/Euk

In de gotische Sint Janskerk in Maastricht wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart voor de vijfde keer een grote internationale antiquarenbeurs gehouden.

Aan deze beurs nemen een dertigtal antiquarenhuizen uit binnen- en buitenland deel. Volgens de organisatie van de Maastricht Antiquarian Book & Print Fair (MABP) is de beurs net alleen interessant voor de ‘verwende collectioneur’ maar ook voor de ‘bescheiden verzamelaar’. De organisatie:

Iedere exposant brengt zo zijn eigen specialisme mee, van middeleeuwse handschriften tot bibliofilie, boeken over fotografie, avant garde, architectuur tot moderne kunst.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de website www.maastrichtbookandprintfair.nl.

- advertentie -
Atomium in BrusselDe architect Jean Polak is op 91-jarige…
Fort Rijnauwen - Foto: CC/GVRDe Raad voor Cultuur heeft…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: