Aston Martin uit ‘De Versierders’ geveild

Aston Martin uit 'De Versierders'

Aston Martin uit ‘De Versierders’

Een Aston Martin die in de jaren zeventig te zien was in de populaire televisieserie ‘De Versierders’ (The Persuaders) is dit weekend geveild voor 650.000 euro. Veilinghuis Bonhams heeft dat bekendgemaakt.


De Britse serie ‘De Versierders’ – die in Vlaanderen werd uitgezonden onder de titel ‘De Speelvogels’ – draaide om de avonturen van twee steenrijke playboys, Lord Brett Sinclair (Roger Moore) en Danny Wilde (Tony Curtis).

Roger Moore reed in de serie in de gele Aston Martin. De wagen van het model DBS werd speciaal voor de serie gemaakt. Wie de wagen gekocht heeft is niet bekendgemaakt door het veilinghuis.

Er werden vierentwintig aflevering van ‘De Versierders’ gemaakt. Acteur Roger Moore kroop na het einde van de serie in de huid van James Bond.

- advertentie -

Intro van ‘De Versierders’:

Lopende president Roosevelt (Still YouTube)In Amerika is een…
The GodfatherDe Amerikaanse cameraman Gordon Willis, die onder…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: