Bart van ’t Ende

Bart van ’t Ende is sinds 2013 recensent voor Historiek.net. Opgegroeid in de Hanzestad Kampen, waar hij de interesse in theologie en geschiedenis door toedoen van de stad met de paplepel kreeg ingegoten. Hij heeft theologie gestudeerd en is momenteel student geschiedenis aan de hogeschool van Utrecht.

Op Historiek zijn de volgende artikelen van Bart te vinden:

Overzicht van artikelen geschreven door Jacobine Melis
Mijn naam is Jacobine Melis. Ik ben afgestudeerd Master of Arts in…
Enne Koops is historicus en docent geschiedenis en maatschappijleer aan het Rietschans…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: