André van Duin bij Beeld en Geluid

André van Duin – Foto: Beeld en Geluid

Bij Beeld en Geluid in Hilversum is vanaf volgende week een tentoonstelling te zien over André van Duin. De tentoonstelling moet het complete oeuvre van radio- en televisiemateriaal van de komiek presenteren.

Volgens Annemarie Nycolaas, manager Tentoonstellingen bij Beeld en Geluid, wordt een bezoek aan de tentoonstelling een “prettig ontregelende ervaring”.

Bezoekers kunnen in Hilversum onder meer een eigen Dik Voormekaar Show presenteren. Ook kunnen ze bijvoorbeeld een paard in de gang zien staan of een polonaise lopen door de tentoonstelling. Nycolaas:

Natuurlijk zijn er heel veel beelden van de bekende typetjes terug te zien. Zij treden opals gastheer om je de grappen, liedjes en sketches (opnieuw) te laten beleven.

André van Duin is zelf nauw betrokken geweest bij de samenstelling en totstandkoming van de tentoonstelling.

De opening van de tentoonstelling staat gepland op woensdag 15 februari. De tentoonstelling is vervolgens tot en met 28 oktober 2012 te bezoeken.

Museum aan de Stroom in AntwerpenIn Museum aan de…
meermanno-lood-led
Foto: MeermannoBij Museum Meermanno in Den Haag is de…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: