Call for papers: 200 jaar Koninkrijk

Acta Historica

PRIKBORD – In het kader van 200-jaar koninkrijk zijn wij op zoek naar beginnende historici die graag zouden willen schrijven over het Nederland van vlak voor, tijdens en na het verkrijgen van de onafhankelijkheid in 1813.

Bij voldoende belangstelling zullen bijdragen over dit onderwerp worden gebundeld in een speciale uitgave van Acta Historica. Interesse? Stuur dan je voorstel van max. 400 woorden vóór 1 juli naar: redactie@actahistorica.nl onder vermelding van ‘200 jaar koninkrijk’.

Afzender: Acta Historica: platform voor beginnende historici

- advertentie -
Ook een bericht plaatsen op Historiek?

Boeken zoeken bij Bol.com:

copernicus-heliocentrisme-ddl-gr
Google Doodle voor Nicolaus CopernicusHet is dinsdag precies 540…
PRIKBORD - Het valt mij op, dat in de media als het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: