Crowdfunding site haalt 1 miljoen op voor cultuur

www.voordekunst.nl

De crowdfunding website www.voordekunst.nl heeft inmiddels ruim 1 miljoen euro opgehaald. Met het geld worden verschillende culturele projecten financieel gesteund.

Op de website presenteren een groot aantal culturele projecten zich aan het publiek. Bezoekers van de site kunnen de projecten bekijken en eventueel steunen. Per project wordt aangegeven hoeveel geld de makers nodig denken te hebben en hoeveel geld er al gedoneerd is.

In anderhalf jaar tijd zijn er nu 120 projecten via de site gefinancierd, en hebben ruim 7600 donateurs gezamenlijk meer dan 1 miljoen euro aan donaties gedaan.

- advertentie -

Roy Cremers, initiator van voordekunst, legde Historiek enige tijd geleden uit waarom hij het project precies opstartte en wat de toekomstplannen zijn. Lees zijn verhaal hier.

Cultureel ondernemen: crowdfunding

Man met halsstuk en hoed - Rembrandt, ca. 1626Bij…
Willem van OranjeVolgens promovenda Femke Deen speelden media en…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: