‘David Bowie is’ langer in Groninger Museum

De tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zal worden verlengd met vier weken, tot en met zondag 10 april 2016. Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari online te koop.

Het museum blijft in de weekenden langer open voor de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab. Op de zaterdagavonden zal het museum geopend zijn tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen). Het museum raadt mensen aan om van tevoren online tickets te reserveren omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden zijn er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar.

Tijdens de verlenging zal David Bowie is ook op vrijdagavond tot 22.00 uur geopend zijn. Het betreft de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016.

Weekenden

In de weekenden verwacht het museum grote drukte, maar op veel weekdagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers bovendien op maandag 22 en maandag 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.

- advertentie -

Nieuwe biografie van David Bowie

Britse soldaat bij een gevallen adelaar in het gebied Niederrhein, collectie Haas
Het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek vertoont in februari en maart 2016 een reeks…
Jeroen Bosch hoofdpersoon in nieuwste Suske en Wiske
Op 10 februari verschijnt bij Standaard Uitgeverij 'De bibberende Bosch'. Deze nieuwste…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: