De godin van de kleine overwinningen – Yannick Grannec

De godin van de kleine overwinningen - Yannick Grannec

De godin van de kleine overwinningen – Yannick Grannec

Roman rond de Oostenrijks-Amerikaans wiskundige Kurt Gödel (1906-1978). Geschreven door Yannick Grannec.

De jonge documentaliste Anna Roth probeert via de weduwe van Kurt Gödel, Adèle, toegang tot Gödels archief te krijgen in de hoop hier documenten over een uiterst belangwekkend theorema (waar hij tot zijn dood aan werkte) te vinden.

De chagrijnige Adèle is niet van plan zich te laten paaien, maar gaandeweg breekt het ijs en komen de verhalen los over haar geniale maar onuitstaanbare echtgenoot die volslagen krankzinnig en zichzelf doodhongerend aan zijn einde kwam.

De Franse Yannick Grannec is industrieel ontwerpster van beroep, graficus van opleiding en verzot op wiskunde. De godin van de kleine overwinningen is haar romandebuut.

De godin van de kleine overwinningen – Yannick Grannec
ISBN: 9789029588409
Uitgever: Arbeiderspers
Paperback, 400 pagina’s
Prijs: € 24,95

Bestel dit boek bij:

Duel met paard - Pauline Genee
Duel met paard - Pauline GeneeRoman rond Kluger…
Van toen en nu - Henk Wesseling
Van toen en nu - Henk WesselingOpinies en…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: