Deel glazen vloer Tower Bridge vernield

Twee weken geleden onthulden de beheerders van de Tower Bridge in Londen iets nieuws: een glazen vloer waardoor bezoekers vanaf grote hoogte naar het verkeer onder hen konden kijken. Een van de glasplaten is inmiddels al vernield.

Een nachtelijke bezoeker liet een bierflesje op de glasplaat vallen waardoor deze versplinterde. Gevaar voor de bezoekers was er volgens de beheerders niet omdat er onder de vernielde glasplaat nog vijf andere glaslagen zitten.

Mogelijk worden de toegangsregels aanscherpt, zodat glazen flesjes voortaan niet meer naar binnen mogen. De vernielde glasplaat kan vrij eenvoudig vervangen worden door een nieuw exemplaar.

De Tower Bridge is een van de grotere toeristische attracties van Londen. De brug werd gebouwd in 1886 en werd in 1894 in gebruik genomen.

- advertentie -

Miniatuurportret van Mozart (Sothebys)
Miniatuurportret van Mozart (Sothebys)Bij veilinghuis Sotheby's is een…
Begraafplaats Oud Eik en Duinen - cc
Henriëtte Tinne, de moeder van de bekende Haagse ontdekkingsreizigster Alexandrine Tinne, ligt…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: