Directeur ONH op Viva 400-lijst

Op de Viva 400 lijst 2014

Op de Viva 400 lijst 2014

Sarah Thurlings-Heijse, directeur van stichting Oneindig Noord-Holland (ONH), is toegevoegd aan de Viva 400 lijst 2014, de jaarlijkse lijst van topvrouwen in Nederland onder de 38 jaar.

Op de lijst staan volgens VIVA “inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar van zich hebben laten horen”. Het gaat bijvoorbeeld om vrouwen die opvielen omdat ze een belangrijke prijs wonnen of een gat in de markt ontdekten.

Digitale nalatenschap

Sarah Thurlings (33) is genomineerd in de rubriek online, omdat ze afgelopen jaar met haar stichting de digitale nalatenschap van het voormalige Nationaal Historisch Museum overnam. ONH ontwikkelt daarmee een startpagina over Nederlandse geschiedenis en cultureel erfgoed. De directeur over de Viva-uitverkiezing:

Een grote eer natuurlijk, met name omdat nooit eerder een erfgoedproject zulke credits heeft gekregen in deze bekende lijst.

Stemmen op de Viva 400-vrouwen kan tot 2 november via viva400.viva.nl

- advertentie -
Geert Mak (Atlas - Contact)
Geert Mak (Atlas - Contact)De vakgroep Geschiedenis /…
Afbeelding: Bonhams
Bij veilinghuis Bonhams in België wordt vrijdag een bijzondere Porsche geveild. Het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: