Directeur Rembrandthuis stapt op

Rembrandthuis toont etsen van Rembrandt

Rembrandthuis

Janrense Boonstra stopt per 1 oktober van dit jaar als directeur van het Rembrandthuis in Amsterdam. Het museum heeft dat maandag bekendgemaakt.

Boonstra is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe fase in zijn carrière. Zijn vertrek vindt plaats in overleg met de Raad van Toezicht van het museum.

Boonstra trad in augusts 2009 aan als directeur van het Rembrandthuis. Onder zijn leiding trok het museum jaarlijks ruim 200.000 bezoekers

- advertentie -

brusselicious-1-gr

[caption id="attachment_17000" align="alignleft" width="265"]Terracottareliëf, Syrië - 19e eeuw-vroege 18e eeuw v.Chr. (KMKG)

In…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: