DNK-symposium: godsdientsleraren

PRIKBORD – Op vrijdagmiddag 14 juni wordt in de Lemkerzaal in de Broederkerk te Kampen een symposium georganiseerd over de persoon van de godsdienstleraar in de protestantse, Katholieke en joodse traditie. De titel van dit symposium luidt: Bijna-dominees, bijna-rabbijnen, fraters eb zusters. Godsdienstonderwijzers en religieuzen en hun rol in kerk en school in de negentiende en twintigste eeuw.

De toegang tot dit symposium is gratis, maar in verband met de beschikbare plaatsen is het wel verplicht u aan te melden. Voor meer informatie zie: www.adckampen.nl/node/68

Afzender: Documentatieblad voor de Nederlandse Kerkgeschiedenis na 1800

- advertentie -
Ook een bericht plaatsen op Historiek?

Boeken zoeken bij Bol.com:

Replica van de Duyfken – Foto: CC/Rupert Gerritsen

[caption id="attachment_22625" align="alignleft" width="265"]Replica van de Duyfken - Foto: CC/Rupert Gerritsen

In het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: