De doop van prins William en prins Charles

In Londen wordt woensdag prins George gedoopt, de zoon van de Britse prins William en zijn vrouw Kate. De plechtigheid vindt plaats in de koninklijke kapel van St. James’s Palace in de Engelse hoofdstad.

De doop van prins William

De doop van prins William

Ter gelegenheid van de doop heeft de NOS beelden opgezocht van de doop van prins William en prins Charles. Bekijk de video hierboven.

Bij de doopplechtigheid zijn woensdag overigens geen journalisten aanwezig, Alleen de naaste familie is uitgenodigd. Prins George werd op 22 juli. Hij is het eerste kind van prins William en Kate.

Munitie gevonden op de bodem van de OosterscheldeOp…
Band of Brothers
Band of BrothersWoensdag beëindigden 140 leden van het…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: