Doorstart voor digitale nalatenschap nationaal historisch museum

INNL.nl

INNL.nl

Stichting Oneindig Noord-Holland heeft het digitale platform van het Nationaal Historisch Museum, innl.nl, overgenomen. De digitale nalatenschap van het museum bestaat vooral uit beelden en verhalen over de vaderlandse geschiedenis.


De site werd niet meer geactualiseerd sinds de stekker uit het Nationaal Historisch Museum werd getrokken. Het platform zou hierdoor per 2014 verdwijnen. Stichting Oneindig Noord-Holland heeft het platform nu echter overgenomen en is van plan er een nationale erfgoedpagina van te maken.

Het is de bedoeling dat het nieuwe platform in het derde kwartaal van 2014 online gaat. Tot die tijd worden bezoeken aan innl.nl doorverwezen naar de website van Stichting Oneindig Noord-Holland.

Romeinse 'Sevsoschat' in 1990 - Foto: CC
Romeinse 'Sevsoschat' in 1990 - Foto: CCHongarije heeft…
Angkor Wat op Google Street View
Angkor Wat op Google Street ViewDe hindoeïstische tempel

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: