Duitse nationaliteit in 1945

PRIKBORD – In 1945 zijn de nodige goederen in beslag genomen door het toenmalige Beheersinstituur op last van de Nederlandse regering uitsluitend op grond van de Duitse nationaliteit van de eigenaresse, door haar huwelijk in 1934 haar Nederlandse nationaliteit verloren, en die echter geen enkele affiniteit met de toenmalige Duitse regering had.
Graag kom ik in contact met personen welke het zelfde is overkomen.

Afzender: Ingeborg Melde
ingeborgmelde@gmail.com

Ook een bericht plaatsen op Historiek?
PRIKBORD - Wehl en de moord op Kennedy - Ik neem u…
PRIKBORD - Het museum voor vlakglas- en emaillekunst in Ravenstein heeft een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: