Edwin Ruis

Overzicht van artikelen geschreven door Edwin RuisEdwin Ruis MA (1971) is historicus. Vorig jaar verscheen zijn boek Spionnennest 1914-1918, over spionage-activiteiten die tijdens de Eerste Wereldoorlog vanuit Nederland werden ontplooid. Later dit jaar verschijnt er een nieuw boek, over de eerste Nederlandse “vredesmissie” in 1914 naar Albanië.

Zie ook de website www.struikgewas.blogspot.nl

Artikelen van Edwin Ruis op Historiek:

Een bijzondere piramide in New York (1918)
In 1918 wordt ook in New York gevierd dat er een eind…
Diederik van Vleuten leest 'De krant van wakker…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: