EenVandaag over het einde van het NHM

EenVandaag over het NHM

Het Nationaal Historisch Museum houdt op te bestaan. Staatssecretaris Halbe Zijlstra van Cultuur maakte deze week bekend geen subsidie meer aan het museum te geven. Actualiteitenrubriek EenVandaag maakte naar aanleiding van dit nieuws een reportage.

De actualiteitenrubriek sprak met betrokkenen en keek terug op de afgelopen jaren. Zo komen in de reportage onder meer de verschillende locaties aan bod die de afgelopen tijd de revue zijn gepasseerd: Den Haag, Arnhem, Opmeer en Paleis Soestdijk. Bekijk de reportage hieronder:

sitestat

- advertentie -
XimonDe raad van bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep…
Bob Spaak in 2009 - Still NOS-videoDe Nederlandse oud-sportjournalist…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: