Fietstocht naar historisch Orthen

PRIKBORD – Historische Vereniging Berlicum Middelrode houdt fietstocht naar Orthen en haar fort Orthen? We hebben er over gehoord tijdens de lezing in het voorjaar, maar we zijn er nog niet geweest! Wat is er zoal te zien en te beleven? Hoe zit dat eigenlijk met, bij voorbeeld, het interieur van dat beroemde fort?

Alle redenen dus om nu op de fiets te stappen en ons in Orthen eens door enkele echte Orthenaren aan de hand van een rondleiding te laten informeren!

Deze fietstocht wordt gehouden op zondagmiddag 9 juni 2013. We vertrekken om 13:00 uur bij dorpshuis De Moerkoal in Middelrode en onze fietsweg naar Orthen voert langs allerlei bezienswaardigheden en ook door het natuurgebied van de Heinis. De terugweg naar Middelrode is eveneens de moeite waard.

- advertentie -

Iedereen mag (op eigen risico) deelnemen, zowel leden als niet-leden. De deelname kost slechts € 2,50 per volwassene en dat is dan een bijdrage in de onkosten (bij het begin van de fietstocht graag gepast betalen). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Afzender: Historische Vereniging Berlicum Middelrode

Ook een bericht plaatsen op Historiek?
willem-i-tekening-overlijden
Het haarlokje - Foto: Zeeuws Veilinghuis Een haarlok van…
thorarol-bologna
Afb: Universiteit van bologna Een hoogleraar van de universiteit…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: