Geen kaarten meer voor Museumnacht Amsterdam

De Museumnacht Amsterdam is helemaal uitverkocht. Het evenement zal zaterdagavond naar verwachting zo’n 32.000 bezoeker trekken. Dat zijn er 2.000 meer dan een jaar geleden.

De museumnacht moet een “nieuw en jong publiek” kennis laten maken met de Amsterdamse musea. Tussen 19:00 en 02:00 uur openen in totaal vijftig musea in de hoofdstad de deuren voor het publiek.

Onder meer musea als het Rijksmuseum, Rembrandthuis, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis doen mee.

Het evenement wordt geopend door Jett Rebel. De Nederlandse muzikant geeft een solo-optreden in de Oude Kerk.

- advertentie -
Globes van Blaeu (Rijksmuseum)
Het Rijksmuseum ontvangt uit particulier bezit twee bijzondere globes uit de Gouden…
Museumnacht Amsterdam
Twee musea in de hoofdstad krijgen geld van de organisatie van Museumnacht…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: