Geen veilingen meer bij Sotheby’s Amsterdam

Foto: Sotheby’s

Veilinghuis Sotheby’s vertrekt uit Amsterdam. Sotheby’s, het oudste veilinghuis ter wereld, wil het aantal veilighuizen wereldwijd terugbrengen naar vijf.

Het veilinghuis houdt wel een kantoor in Amsterdam maar dat zal alleen nog gebruikt worden voor het innemen en taxeren van goederen. Het huidige kantoor aan De Boelelaan in Amsterdam zal de deuren sluiten. Het veilinghuis zal zich vervolgens in een kleiner pand in Amsterdam vestigen.Nederlandse stukken zullen voortaan bij een van Sotheby’s grote huizen in New York, Londen, Parijs of Hong Kong worden geveild. Juwelen veilt Sotheby’s in Genève.

- advertentie -
Libris Geschiedenis PrijsNog tien boeken maken kans op de…
In de tempel zijn onder meer robijnen gevondenIn een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: