Geschiedenis 24 heet nu ‘NPO Geschiedenis’

NPO Geschiedenis

NPO Geschiedenis

Geschiedenis 24, het historische portaal van VPRO en NTR, gaat voortaan door het leven als ‘NPO Geschiedenis’. De naamswijziging is deze week doorgevoerd, en vloeit voort uit de algehele naamswijziging van projecten van de publieke omroep. Het is de bedoeling dat het merk hiermee NPO (NPO) herkenbaarder wordt.

Onlangs werd de naamswijziging al doorgevoerd bij de publieke tv- en radiozenders. Nu krijgen ook de internet-portals die door de publieke omroep onderhouden worden het prefix NPO.

Volgens de omroep benadrukt de naamswijziging dat Geschiedenis 24 dé geschiedeniswebsite van de Publieke Omroep is.

John Wayne is te zien in verschillende films van Andrew McLaglen
George Sluizer (cc - Martijn Savenije)

[caption id="attachment_45127" align="alignleft" width="265"] George Sluizer (cc - Martijn Savenije)

De Nederlandse filmregisseur…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: