Goed eerste weekend voor vernieuwd Aviodrome

Themapark Aviodrome in Lelystad opende afgelopen weekend na een sluiting van enkele maanden de deuren weer voor het publiek. Het luchtvaartpark werd tijdens dit eerste weekend door ruim 2600 mensen bezocht.

Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome ging november vorig jaar failliet. Het themapark had al langere tijd te kampen met financiële problemen. In het verleden werden financiële tekorten van het park vaak aangevuld door Schiphol en KLM maar die partijen wilden daar niet mee doorgaan.Eind maart werd bekend dat het park de komende tien jaar geëxploiteerd zal worden door de Libéma Groep, ook eigenaar van Safaripark Beekse Bergen en Autotron. De groep investeert 5,4 miljoen in het luchtvaartpark.

- advertentie -

De nieuwe eigenaar hoopt dat het park jaarlijks ongeveer 180.000 bezoekers zal trekken.

mapping-cyprus-1
St. Mamas, Limassol, Church of St Andronicos and Athanasios,…
drents-museum-vikingen-1-gr
Doosspeld en 35 hangers, brons met goud en zilver

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: