Gratis lezing over belang van kunst en cultuur

Gratis lezing van Leo Samama

Over het belang van kunst en cultuur is de afgelopen tijd vaak gesproken. Dit naar aanleiding van bezuinigingen in de kunst- en cultuursector. Uitgeverij Home Academy wil een bijdrage leveren aan dit debat en verspreidt daarom een gratis lezing.

De gratis te downloaden lezing is verzorgd door Leo Samama en duurt 52 minuten. Samama is componist, musicoloog, docent, schrijver en voormalig directeur van het Nederlands kamerkoor. In zijn lezing geeft hij historische achtergrondinformatie bij het nationale kunst- en cultuurdebat en vertelthij waarom kunst en cultuur wat hem betreft ondersteunt zouden moeten worden.

- advertentie -

Bij Home Academy zijn vaker hoorcolleges van Leo Samama verschenen, bijvoorbeeld over componisten als Beethoven, Mozart, Debussy en Mahler.

De gratis lezing over het belang van kunst en cultuur is te downloaden op de website van Home Academy.

dominicanenkerk-maastricht-265
Dominicanenkerk in MaastrichtIn de Dominicanenkerk in Maastricht bevindt zich…
De stad Leuven op één van de bladen van…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: