Heineken drie jaar langer partner Rijksmuseum

Heineken en het Rijksmuseum hebben vandaag afgesproken de samenwerking nog tenminste drie jaar voort te zetten. Als onderdeel van de samenwerking willen de twee partners “op een actuele manier aandacht geven aan de historie van beide merken”.

Sinds 2013 is Heineken sponsor en zogenaamd preferred supplier van het Rijksmuseum. Een van de opvallendste acties tot nu toe zijn de bierflesjes waarop afbeeldingen uit de Rijksmuseum collectie zichtbaar waren.

Jean-François van Boxmeer, CEO van Heineken:

“Wij zijn een trotse partner van het Rijksmuseum. Naast het feit dat we buren zijn, delen we een geschiedenis die terug gaat naar het begin van het Rijksmuseum in de negentiende eeuw. Gerard Adriaan Heineken was een van de drijvende krachten achter de culturele en economische renaissance van Amsterdam en hij was direct betrokken bij de bouw van het Rijksmuseum. Wij verheugen ons op de voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Museumprijs 2016
De genomineerden voor de Museumprijs 2016 zijn bekend. Nog drie musea maken…
Het Limburgs Museum in Venlo heeft een tentoonstelling samengesteld over de relatie…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: