Heineken nieuwe hoofdsponsor Hermitage

De Hermitage Amsterdam heeft in Heineken een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het museum heeft dat donderdag bekendgemaakt.

De Nederlandse multinational was al sponsor van de Hermitage maar heeft dat ‘gewone sponsorschap’ nu dus omgezet in een hoofdsponsorschap. Het nieuwe contract geldt voor een periode van vijf jaar.

Sinds begin 2007 ondersteunt de bierbrouwer de Hermitage. Als onderdeel van de samenwerking,

- advertentie -verkreeg Heineken het schenkrecht in het museum. Met de hoofdsponsoring wil de bierbrouwer ook de relatie met Rusland verstevigen. De Hermitage in Amsterdam is een dependance van de wereldberoemde Hermitage in Sint-Petersburg. Bierbrouwer Heineken heeft in Rusland acht brouwerijen.

De andere hoofdsponsors van de Hermitage Amsterdam zijn ABN AMRO en Philips.

In het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn is zondag de…
MauritshuisMuseum het Mauritshuis in Den Haag heeft vrijdag een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: