Heroïne godverdomme – René van Collem

Heroïne godverdomme - Rene Van Collem

Heroïne godverdomme – René van Collem

De biografie van René Van Collem, drummer van Doe Maar.

Heroïne godverdomme is het eerlijke en aangrijpende levensverhaal van René van Collem, drummer bij Doe Maar. René begon als 18-jarige jongen als drummer in de beroemdste Nederlandse band ooit, maar zijn heroïneverslaving maakte het leven onmogelijk.

Toen hij ging stelen van bandleden en fans was zijn tijd bij Doe Maar voorbij, maar zijn verslaving niet. Meer dan 30 jaar later schreef hij, eindelijk clean en gelukkig, zijn levensverhaal op. Heroïne godverdomme is een verhaal van roem, rock-‘n-roll, een keiharde val en een glorieuze wederopstanding.

Heroïne godverdomme – René van Collem
Drummer van Doe Maar – Zijn biografie

ISBN: 9789021556598
Uitgever: Kosmos
Paperback, 192 pagina’s
Prijs: € 17,99

Bestel dit boek bij:

René van Collem te gast bij DWDD:

- advertentie -
Een kort oponthoud op de weg van Auschwitz
Een kort oponthoud op de weg van Auschwitz"Waar…
Dat hebben we gehad - Robert GravesDat hebben…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: