Het Java van Marion Bloem

Het Java van Marion Bloem

Het Java van Marion Bloem

Marion Bloem en Ivan Wolffers komen al sinds vele jaren op Java. Gedurende die tijd is niet alleen het eiland zelf, maar ook de hele Indonesische maatschappij sterk veranderd.

dat gledt niet voor de liefde van Bloem en Wolffers voor de rijke, Javaanse cultuur. In Het Java van Bloem willen de auteurs die liefde met de lezers delen.

Dat gebeurt aan de hand van verhalen, dagboek- en romanfragmenten en schitterende beelden, maar er worden ook actuele en uiterst praktische adviezen gegeven voor wie Java bezoekt. Ook aan het culinaire Javawordt volop aandacvht besteed, via een bijzondere selectie van familie-recepten.

Het Java van Bloem – Marion Bloem
ISBN: 9789029588966
Uitgever: Arbeiderspers
Paperback, 192 pagina’s
Prijs: € 25,00

Bestel dit boek bij:

12 jaar slaaf - Solomon NorthupSolomon Northup, in…
Grensland. Een geschiedenis van Oekraïne
Grensland. Een geschiedenis van OekraïneDe opmerkelijke geschiedenis van…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: