Historiek heeft een nieuwe website

…en draait vanaf nu op WordPress

Historiek heeft een nieuwe site

Historiek heeft een nieuwe site

Historiek heeft sinds vandaag een geheel nieuwe website. De nieuwe website is responsive waardoor onze artikelen eenvoudiger te lezen zijn op smartphone en tablet. Probeer maar.

Nieuw op de site is de rubriek opinie / blogs. Als geschiedenisplaform willen we graag meer ruimte bieden voor discussie en opinie. Wil je ook bloggen op Historiek? Leuk! Kijk op deze pagina voor meer informatie.

WordPress

Onder de motorkap is heel veel gebeurd. We zijn gemigreerd van het cms Joomla naar WordPress. Dat dit vrij soepel verliep is onder meer te danken aan een mooie plugin van Frédéric Gilles. Om verder vooruit te kunnen wilden we graag naar WordPress. Een paar dagen geleden werd nog bekend dat maar liefst 18,9 procent van alle websites op dit cms draait. Historiek nu dus ook.

De meeste url’s zijn netjes gemigreerd. In sommige gevallen kan je nog wel op fout-pagina’s terechtkomen. Google doet zijn best om alle nieuwe url’s in de zoekmachines te krijgen. Mocht je interne links tegenkomen die niet kloppen laat het dan vooral weten: info@historiek.net.

Feeds

Voor de mensen die geabonneerd zijn op onze feeds: de url’s zijn gewijzigd. Een overzicht van nieuwe feeds is hier te vinden: historiek.net/historieknet-via-rss/

Laat hieronder vooral weten wat je van de nieuwe website vindt!

Publiceren op Historiek?Historiek fungeert graag als platform. Heeft…
Harry Mulisch Op de Grote Markt in Haarlem

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: