Historiek in 2011

Historiek in 2011

Het jaar is voorbij en dus kan er een balans opgemaakt worden. Hoe ging het afgelopen jaar met Historiek?

Historiek werd afgelopen jaar – volgens statistiekendienst Google Analytics – in totaal 1.008.917 keer bezocht. Het miljoenste bezoek werd rond kerst geregistreerd en dat was een mooie mijlpaal. Zes nullen, dat hadden we nog niet eerder gehad.

Qua unieke bezoekers scoorden we in 2011 ook een stuk beter dan vorig jaar. In 2011 ontvingen we 844.650 unieke bezoekers.

Hieronder een afbeelding waarin de genoemde aantallen vergeleken kunnen worden met de resultaten van 2010:

- advertentie -


De ene bezoeker is de andere natuurlijk niet. Er zijn bezoekers die lang op de site blijven rondsurfen en er zijn natuurlijk ook de zogenaamde flitsbezoekjes. Over 2011 is door Google Analytics berekend dat de gemiddelde bezoeker 1:33 minuten op de site bleef.

In 2012 hopen we minimaal 1,5 miljoen bezoekers te mogen ontvangen. U kunt ons uiteraard helpen dat doel te verwezenlijken. Bijvoorbeeld door wat reclame voor ons te maken of door de berichten van Historiek zo nu en dan te delen op Facebook of Twitter. Ik zeg: “Doen!” ;)

Bent of kent u een potentiële adverteerder? Neem dan ook vooral contact met ons op want we zijn volledig afhankelijk van advertentie-inkomsten.

~ Yuri Visser

Historiek wenst u prettige feestdagen en een mooi en gezond 2012 Het…
Standbeeld van koning-stadhouder Willem III in BrixhamIn november 1688…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: