Historiek opent geschiedeniswinkel – 9000 historische titels

Historiek heeft vrijdag een online boekhandel geopend. Het is vanaf nu mogelijk direct geschiedenisboeken te bestellen bij Historiek. De nieuwe geschiedeniswinkel bevat bijna 9000 historische titels waarvan een groot deel binnen 24 uur geleverd wordt.

Ons doel is om het enorme aanbod aan geschiedenisboeken overzichtelijk te presenteren en uiteindelijk bij u thuis te bezorgen. In de nieuwe winkel vindt u niet alleen de flaptekst van historische titels maar ook veel links naar voorpublicaties, leesfragmenten en inhoudelijke besprekingen. Dankzij deze koppeling met Historiek zijn we meer dan een ‘gewone online boekhandel’. De komende tijd gaan we proberen allerlei extra categorieën toe te voegen, zodat er op nog meer themas gezocht kan worden.

Draagt u Historiek een warm hart toe? Koop dan voortaan uw boeken in onze winkel. De prijzen zijn hetzelfde als bij andere boekhandels en we leveren snel, zowel in Nederland als België. Vragen / wensen / opmerkingen / tips? Mail naar winkel@historiek.net

Test ons hier: www.geschiedenis-winkel.nl

- advertentie -

Disclaimer: Dat wij nu naast onze hoofdsite een online boekhandel runnen heeft geen invloed op de wijze waarop wij boeken bespreken. We maken goede boeken niet beter en slechte boeken niet slechter. Beide zijn vermoedelijk overigens bij ons te koop.

Like de winkel op Facebook:

Familiefoto uit Vught (BHIC)
Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) heeft de grootste collectie Brabantse stamboomgegevens…
Huis Barnaart - Foto Wereldwijze Fotografie
De eerste koning van Nederland, Lodewijk Napoleon, logeerde begin negentiende eeuw in…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: