Joep de Visser

Joep de Visser is een student Duitslandstudies aan de UvA. Hij woont in Berlijn, waar hij tours organiseert en een blog schrijft over historische locaties in de Duitse hoofdstad. Joep’s nieuwste project heet History for Hipsters. Overigens overweegt Joep om komend jaar een historische roman te schrijven…

Op Historiek zijn de volgende artikelen van Joep te vinden:

Juliëtte Geers is als historica gespecialiseerd in de Amerikaanse geschiedenis. Zij behaalde…
Edwin Ruis MA (1971) is historicus. Vorig jaar verscheen zijn boek Spionnennest…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: