Komend najaar nieuwe afleveringen ‘Verborgen Verleden’

Afgelopen zaterdag kwam een eind aan een nieuwe reeks ‘Verborgen Verleden’, de populaire televisieserie waarin bekende Nederlanders geholpen door ervaren genealogen op zoek gaan naar de geschiedenis van hun familie. Voor komend najaar staan nieuwe aflevering op het programma, zo meldt de NTR maandag.

De omroep is momenteel al druk bezig met het maken van de nieuwe afleveringen. De NTR belooft kijkers weer veel “verrassingen, historische sensaties en nog nooit vertoonde verhalen”. De prominente Nederlanders die voor de nieuwe reeks op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis zijn: Jeroen Krabbé, Isa Hoes, Nelleke Noordervliet, Pieter van den Hoogenband, Rick Nieman, Twan Huys, Herman van der Zandt en René Froger.

Wanneer precies en in welke volgorde de afleveringen uitgezonden worden is nog niet bekend. ‘Verborgen verleden’ is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are?. Aankomende zaterdag wordt een oude aflevering, met de zoektocht van Aaf Brandt Corstius, uitgezonden.

Boek bij de serie: Verborgen verleden – Het stamboomboek

- advertentie -
Vierdelige televisieserie over Ruud Lubbers
De AVROTROS heeft een vierdelige dramaserie gemaakt over de politieke carrière van…
Opname van het televisieprogramma 'Schatgraven' (Omroep Gelderland)
Zondag 13 maart aanstaande worden op Paleis Het Loo opnames gemaakt voor…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: