KPN nieuwe hoofdsponsor Rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft in KPN sinds 1 januari een nieuwe hoofdsponsor. Het telecom- en ICT-bedrijf heeft zich voor een periode van drie jaar aan het Rijksmuseum verbonden.

KPN was sinds vorig jaar al ICT-partner van het Rijksmuseum. Nu is het dus de vierde hoofdsponsor van het beroemde museum. De andere hoofdsponsoren zijn ING, de BankGiro Loterij en Philips.


Het Rijksmuseum:

Als hoofdsponsor draagt KPN bij aan de technologische en communicatieve wensen van het Rijksmuseum. Hierbij moet worden gedacht aan een aantal producten en diensten in het museum, maar ook aan dataverkeer, data-opslag en mobiele en vaste telefonie.

Na een verbouwing van negen jaar opent het Rijksmuseum Amsterdam in april 2013 de deuren weer voor het publiek. De opening wordt straks verricht door koningin Beatrix.

Oudezijds Voorburgwal - T. de Jong (Collectie KOG) Naar…
ellis-island-online-tentoonstelling
Emigranten op Ellis Island, twee Italiaanse kinderen - Foto:…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: