Kunst bij Paleis Noordeinde gestolen

Paleis Noordeinde in Den Haag

Twee panelen van de Russische kunstenaar Volodia Popov die bij Paleis Noordeinde in Den Haag stonden, zijn afgelopen weekend gestolen.

De installatie bestaat in totaal uit zeven panelen. Daarvan zijn er dus twee gestolen. De eigenares van galerie Noordeinde hoopt dat camera’s voor het Koninklijk Paleis Noordeinde de diefstal heeft vastgelegd, meldt Omroep West.

De Volodia-tentoonstelling bij het paleis werd afgelopen zaterdag geopend. De expositie was eerder te zien in Sint-Petersburg, Tokio en Parijs. De diefstal vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag.

- advertentie -
De Amerikaanse songwriter Hal David is zaterdag op 91-jarige leeftijd overleden. De…
Slag bij Borodino - Louis Lejeune, 1822 In Rusland

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: