Libris hoofdsponsor Geschiedenis Festival

Boekhandelscollectief Libris verbindt zich aan het Geschiedenis Festival van het Historisch Nieuwsblad. Het festival, dat vorig jaar voor het eerst werd gehouden, maakt onderdeel uit van de Maand van de Geschiedenis.

Geschiedenisliefhebbers kunnen op het festival terecht voor lezingen, debatten en historische workshops. Tijdens de komende editie (zaterdag 8 oktober 2016, Haarlem) zijn onder meer bekende historici en auteurs als Adam Zamoyski, Geert Mak, Annejet van der Zijl, Maarten van Rossem, Michael Pye, Ad van Liempt, Herman Pleij en Luc Panhuysen aanwezig.

Libris is ook verbonden aan de Libris Geschiedenis Prijs, een jaarlijkse prijs voor het beste historische publieksboek. Het Geschiedenis Festival past volgens Libris-directeur Caroline Damwijk goed bij het boekhandelscollectief:

“Het Geschiedenis Festival past ons als gegoten. Het sluit precies aan bij de wens van Libris zich nog nadrukkelijker als autoriteit op het gebied van geschiedenisboeken te profileren.”

Meer informatie op: www.geschiedenisfestival.nl
Proefabonnement Historisch Nieuwsblad

- advertentie -
Juli - 'De wakkere hooimaand'
De wakkere hooimaand geeft de zeisen, de maaier in de hand met…
Monsieur Cannibale, attractie in De Efteling
Een online actiegroep, Stop Oppresive Stereotypes, vindt dat actiepark De Efteling enkele…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: