Liefdesbrief na 53 jaar bezorgd

Foto: Still YouTube

Een 74-jarige Amerikaan heeft deze week een liefdesbrief ontvangen die zijn voormalige geliefde hem maar liefst 53 jaar geleden stuurde.

De brief kwam enige tijd geleden in bezit van de California University of Pennsylvania. De universiteit besloot de geadresseerde, de voormalige student Clark Moore, op te sporen. Moore is momenteel 74 jaar oud en heeft sinds enige tijd een andere naam: Muhammad Siddeeq. Deze naamsverandering vergemakkelijkte de zoektocht niet maar uiteindelijk wist de universiteit de Amerikaantoch op te sporen.

- advertentie -

Siddeeq was uiteraard erg verrast toen hij de oude liefdesbrief met dagtekening 20 februari 1958 onder ogen kreeg. De brief werd aan hem geschreven door zijn toenmalige vriendin en ondertekend met Love Forever, Vonnie. De 74-jarige oud-student vertelde de universiteit dat hij zich deze vrouw nog wel herinnerde. Sterker: hij trouwde met haar en samen kregen ‘Vonnie’ en Siddeeq vier kinderen.

Muhammad Siddeeq heeft overigens wel gemengde gevoelens bij de oude liefdesbrief. Hij en ‘Vonnie’ zijn inmiddels namelijk gescheiden.

Romeins groepstoilet - Foto: Gemma Jansen - Radboud Universiteit…
[caption id="attachment_12138" align="alignleft" width="265"]Door het ministerie vrijgegeven fotoHet ministerie van defensie heeft…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: