Lilian Visser-Ahlers

Beheerder

Lilian AhlersEmail: lilian@historiek.net

Lilian Visser-Ahlers is freelance tekstschrijver en webredacteur. Ze is vanaf het begin betrokken bij Historiek, waar ze ook mede-eigenaar van is. In 2008 studeerde ze af aan het HBO voor Journalistiek. Ze is vooral online te vinden als schrijver, websitebouwer en -beheerder.

Voor Historiek beheert ze de geschiedeniswinkel & doet allerlei werkzaamheden voor zowel Historiek als de winkel. Ook doet ze de administratie en andere zakelijke klussen.

Lilian is dol op inspirerende geschiedenisverhalen. Naast de artikelen die ze schrijft voor Historiek, beheert ze ook de website van Wereld in Oorlog, een magazine over de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Mailen kan naar lilian.ahlers@gmail.com

Rik Wouters is toeristische gids en reisleider, erkend door onder meer Toerisme…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: