Maand van de Geschiedenis: Vorst & Volk Quiz

Maand van de Geschiedenis: Vorst & Volk Quiz

Maand van de Geschiedenis: Vorst & Volk Quiz

Nog een paar weken en de Maand van de Geschiedenis barst los. De organisatie van het grootste historische evenement van Nederland heeft, om in de sfeer te komen, nu al een quiz online gezet.


Veel van de vragen in deze quiz hebben betrekking op Vorst & Volk, het thema van de geschiedenismaand. Wij hebben de quiz inmiddels getest en we vinden hem leuk, misschien zelfs verslavend. Leuk aspect van de quiz is dat deze met tijd werkt. Wie een goed antwoord geeft krijgt er speeltijd bij en bij een fout antwoord gaat er speeltijd verloren. Is de tijd op dan is de quiz afgelopen.

Geregistreerde deelnemers maken kans op prijzen, waaronder kaarten voor de musical Soldaat van Oranje, een proefabonnement op het blad Maarten!, een boekenpakket en kaarten voor het Openluchtmuseum.

Speel de quiz hieronder of op de website van de Maand van de Geschiedenis.

- advertentie -

Harald Frederiks
De oude kaart van de Veluwe - Afb:…
[caption id="attachment_14222" align="alignleft" width="265"] Kapitein Duivel: feit naar fictieVan sommige historische figuren…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: