Maarten van Rossem stopt met eindejaarsconferences

Maarten van Rossem tijdens de Nacht van de Geschiedenis in 2010 - Foto: CC

Maarten van Rossem tijdens de Nacht van de Geschiedenis in 2010 – Foto: CC

Historicus Maarten van Rossem geeft dit jaar voor de laatste keer een eindejaarsconference. Plaats van handeling is dit keer Stadsschouwburg Utrecht (16 en 17 december).

Van Rossem gaf zijn eerste eindejaarsconference in 2010 in Paradiso. Vorig jaar vatte hij het jaar op zijn eigen manier samen tijdens twee avonden in Carré. Beide avonden waren uitverkocht. Waarom de historicus na dit jaar geen eindejaarsconferences meer wil geven is niet bekendgemaakt.

Alle voorstellingen voor de eindejaarsconference van 2013 zijn al uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de try-out op 3 december in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Volgens organisator Veen Media krijgt het publiek dit jaar weer een “unieke mix van feitenkennis en onderkoelde humor” voorgeschoteld.

Je beste vondstDe Koninklijke Bibliotheek is op zoek…
Thomas a KempisVolgens een Overijsselse oudheidkundige vereniging ligt…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: