Maarten van Van Rossem naar Carré

Theater Carré – Foto: CC/Andreas Praefcke

Historicus Maarten van Rossem pakt met oud en nieuw steeds groter uit. Dit keer gaat hij het jaar afsluiten met een eindejaarsconference in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zijn management heeft dat woensdag bekendgemaakt.

In 2010 gaf de historicus al een conference in Paradiso en afgelopen jaar stond hij op de planken van het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dit keer pakt hij dus nog groter uit met een optreden in Carré.

Volgens zijn management is dat het podium waar hij altijd van heeft gedroomd.

- advertentie -

Tijdens de eindejaarsconference zal Van Rossem onder meer ingaan op de vervroegde verkiezingen voor de Tweede Kamer, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de hysterie rond het EK Voetbal en “sportverdwazing op de Olympische Spelen”.

sont-zeestraat
SonttolregisterDe gegevens uit de Deense Sonttolregisters over de achttiende…
Kans op vervolging Karremans toegenomenDe kans dat oud-Dutchbat-commandant Thom…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: