Man on the run, Paul McCartney in de seventies

Man on the run, Paul McCartney in de seventies

Man on the run, Paul McCartney in de seventies

Deze muziekbiografie gaat over Paul McCartney in de periode tussen het einde van de Beatles in ca. 1969 en de dood van John Lennon in 1980.

McCartney was letterlijk ‘a man on the run’, die probeerde te ontsnappen aan de schaduw van de Beatles. De hippie-miljonair dook onder in het Schotse Kintyre en ging op zoek naar een nieuwe identiteit en muziekstijl, waarbij hij de nodige drugs en drank gebruikte. Dit boek werpt een nieuw licht op deze turbulente periode in het leven van Paul McCartney.

Man on the run is geschreven door Tom Doyle, een bekende Britse, muziekjournalist en auteur van vele publicaties over pop- en rockmuziek.

Lees ook de bespreking: ‘Yesterday’ van de Beatles in een Japans gevangenisbad

- advertentie -

Man on the run – Tom Doyle
Paul McCartney in de seventies

ISBN: 9789021556109
Uitgever: Tirion
Paperback, 336 pagina’s
Prijs:

Bestel dit boek bij:

Een maaltijd in de winter - Hubert Mingarelli
Een maaltijd in de winter - Hubert MingarelliEen…
De ongetemde tong - Martine VeldhuizenLiegen, lasteren en…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: