Mauritshuis trekt in één week tijd 12.500 bezoekers

Mauritshuis

Mauritshuis

Het Mauritshuis in Den Haag heeft in de eerste week na opening 12.573 bezoekers ontvangen. Het museum heeft dat dinsdag bekendgemaakt.


Het gaat om alle bezoekers die vanaf zaterdag 28 juni tot en met vrijdag 4 juli een bezoek aan het museum brachten. Inclusief de gratis openstelling na de openingsceremonie van vrijdag 27 juni komt het aantal op 14.523 bezoekers. Emilie Gordenker:

“De eerste week is het museum prettig druk geweest. Bezoekers hebben gelukkig niet al te lang in de rij hoeven staan en hebben kunnen genieten van een volwaardig museumbezoek.”

Voor sluiting in 2011 trok het Mauritshuis in een reguliere week gemiddeld 5.000 bezoekers.

ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoffHet Rijksmuseum en ThiemeMeulenhoff hebben afgesproken dat de…
Zelfportret met hoed met slappe rand en geborduurde…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: